Dages returret
Trustpilot
Trustpilot: Utmerkede anmeldelser
(+45) 66130049
Personvern
Ingen personlige opplysninger blir registrert på Diving 2000 A / S , aldri vil overføres, selges eller gjøres tilgjengelig for tredjeparter. All informasjon er lagret sikkert og er kun tilgjengelig for betrodde medarbeidere fra Diving 2000 A / S.

I forhold til noen . elektroniske betalinger ved hjelp av en kryptert metoden gjennom Webshop system . Det er en godkjent leverandør med godkjenning av E - merket .

Butikk -systemet bruker cookies for å håndtere innholdet i handlekurven din . En cookie er en fil som er lagret på din egen PC . Det er mulig å be systemet til å lagre adresseopplysninger for neste besøk . Hvis du senere slette informasjonen kan gjøres gjennom nettleserinnstillingene . I Internet Explorer , for eksempel gjennom "Verktøy" menyen "Options " .

Under et kjøp ber vi ditt navn , adresse , telefonnummer og e-postadresse . Denne informasjonen brukes kun til å behandle din bestilling . Informasjon overføres og lagres elektronisk i kryptert form og lagres i fem år . Den " kontrakt" (kontrakt ) er ikke lagret i Diving 2000 på en måte slik at du senere kan logge inn og vise / endre status .

I tillegg registrerer vi IP- adressen som helst . kjøpet er gjort . Informasjonen er normalt ikke brukt, men kan benyttes i en feil . politietterforskning . Alle falske bestillinger til politiet !

Du kan også eventuelt ha sin e-postadresse inkludert på en mailingliste med Diving 2000 A / S for å motta nyheter og annen informasjon fra Diving 2000 A / S. Denne tjenesten kan alltid abonnere og stoppe abonnementet som du ønsker .

Cfr . Personopplysningslovenvi offentliggjør på forespørsel på plater og på grunnlag av noen. innvendinger vi vil slette den grad ønsket .

Diving 2000 A / S er ansvarlig for data . Regissøren og selgere for Diving 2000 A / S har tilgang til informasjon om deg .

Registrering av IP -adressen
Ditt besøk av Diving 2000 A / S er registrert i en loggfil . Loggfiler brukes kun for statistiske formål , og gir oss et statistisk bilde av antall besøkende , hvilket land de kommer fra .

På Diving 2000 A / S logg statistikken brukes til å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet , og for å øke brukbarheten av nettstedet.