Dages returret
Trustpilot
Trustpilot: Utmerkede anmeldelser
(+45) 66130049

Betalinger

Diving 2000 aksepterer betaling med VISA / VISA. Mastercard, Visa. Betaling vil bli belastet kontoen din når den er sendt.
FEE:

 

 

 

Betalinger med dankort
 

  0,00 kr. pr. transaktion

Andre danske kreditkort
 

  1,50% min. 0,70 kr. pr. transaktion
Udenlandske udstedte kort
 
  2,95 % min. 1,95 kr. pr. transaktion.

 

Diving 2000 krypterer all informasjon med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Dette betyr at uvedkommende ikke kan lese ditt kortnummer eller annen informasjon i løpet av transaksjonen med PBS.
Det er bare mulig å gjøre betaling via kredittkort.
 
Konto på transfer er mulig ved B2B (handel med handelsmenn).
 
Sikker betaling med kredittkort på Diving 2000 A / S
For at du skal føle sikreste når du handler hos oss, har vi valgt en av Danmarks absolutt beste betalingsleverandør. PBS står for alle våre transaksjoner og i samarbeid med banker, har de utviklet noen svært sikre betalingsmetoder.
 
Du kan med oss velge å betale med korttypene du finner øverst i høyre hjørne. Det er blant annet VISA, VISA og alle større kredittkort som Mastercard.
 
CVC-kode
Sjekk tallene for ekstra sikkerhet når du bruker debetkort på Internett.
Når du bruker kredittkortet ditt på Internett, må du gi kortet sikkerhetskoden sammen med kortnummer og utløpsdato. Denne ekstra kontrollen er innført for å øke sikkerheten for betaling over internett.
 
Hva er CVV?
CVV er et tresifret tall - typisk de tre siste tallene i rekken av tall - som er trykt på baksiden av alle Visa / Dankort og danske Eurocard og MasterCard. Så langt, to tredjedeler av alle "rene" VISA, VISA derfor ikke Visa, ingen peiling peiling kontrolcifre.Selvom du ikke har sikkerhetskoden på kortet ditt, du kan fortsatt handle på Internett. Men har du sjekke sifre, de forlatt når du blir bedt om. PBS International kontrollere at detaljene i kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode er fra samme kredittkort.