Dages returret
Fremragende
(+45) 66130049

Våtdrakt for menn

På denne siden finner du vårt flotte utvalg av våtdrakter for menn. I vårt sortiment finner du drakter i flere tykkelser laget for forskjellige aktiviteter. Enten du leter etter en 5 mm våtdrakt for temperert vann eller en dress for kaldtvannsdykking, kan du finne akkurat det du leter etter her.

Lenger ned på denne siden finner du mer informasjon om våre våtdrakter for menn.

Preloader
Preloader
{{text.YOU_SAVE}}
{{product.SalePercentage}} %
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

Kaldtvannsdrakt eller våtdrakt for menn i 5 mm - hva bør du velge?

Når du velger våtdrakten din, er det viktig at du velger den i henhold til aktivitetene den skal brukes til. På Diving 2000 finner du drakter i forskjellige tykkelser og design laget for mange forskjellige formål.

Hvis du for eksempel skal på en dykketur et sted med temperert vann mellom 16 ° C og 21 ° C, anbefaler vi denne Scubapro -definisjonen: En våtdrakt på 5 mm som gir mer stretch og komfort samt flere funksjoner. Drakten har termisk beskyttelse og er spesielt egnet for dykking i både temperert og varmt vann.

Hvis du leter etter en dress for kaldtvannsdykking, er denne Scubapro semi-våte drakten et opplagt valg. Drakten er tilgjengelig fra 7 mm og gir maksimal komfort og varme. Denne modellen er spesielt egnet for vanntemperaturer mellom 7 ° C og 16 ° C.

Trenger du hjelp med å velge riktig størrelse våtdrakt?

Våre drakter er laget av isolerende kalkstein neopren. Neoprenisolerende egenskaper kommer godt med når drakten har riktig passform og størrelse.

En våtdrakt skal passe godt, men uten å føle seg ubehagelig. Stedene hvor du spesielt kan se om drakten passer riktig er over ryggen, på skuldrene og ved lendene. Disse stedene skal drakten passe, og det skal ikke være mye luft mellom drakten og kroppen din.

Derfor anbefaler vi at du alltid sjekker størrelsesguiden på drakten du er interessert i. På denne måten får du de beste forutsetningene for å velge riktige mål, slik at du får mest mulig ut av dressen din.

Trenger du hjelp til å velge riktig størrelse eller modell? Gjør som våre andre fornøyde kunder. Ta kontakt med oss ​​på tlf. 66130049 og hør mer om hvordan du velger riktig våtdrakt. Du kan også sende oss en e -post på info@diving2000.dk - vi gleder oss til å hjelpe deg!