Dages returret
Fremragende anmeldelser
(+45) 66130049

Vinterbadning

Våre anbefalinger for vinterbadere

Essensen ved vinterbading er å oppleve den kalde følelsen helt inn i kroppen. Likevel anbefaler vi en rekke produkter som kan bidra til opplevelsen - både før, under og etter dyppet. Her er våre tre beste anbefalinger:

Neoprensokker / støvler. Et par lette sokker eller en støvel med såle kan være helt essensielt. For selv om det kalde vannet føles godt på kroppen, kan underlaget ofte være isende kaldt. Isolering i form av neopren holder varmen rundt føttene og sikrer at du kommer trygt tilbake til land. Vi anbefaler en 2,5mm sokk eller en 5mm støvel med såle og glidelås.

Neoprenhansker. Akkurat som på føttene kan et lag med neopren rundt hendene sikre at du beholder bevegeligheten og fortsatt kan bruke fingrene etter svømmeturen. Hanskene gjør det også behagelig å holde seg fast i det kalde rekkverket eller stigen. Vi anbefaler hansker på 2,5-3mm. Hvis du svømmer i lengre perioder kan du se etter en 5mm hanske.

Poncho / morgenkåpe. Den kalde vinden før og etter svømmeturen kan noen ganger ta motet fra enhver vinterbader. Med en poncho som lett kan tas av og på, holder varmen seg helt frem til dyppet, og likeledes umiddelbart etterpå. Med riktig poncho kan du til og med kle deg om uten å være helt utsatt. Vi anbefaler følgende poncho.

Preloader
Preloader
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}