Dages returret
Fremragende anmeldelser
(+45) 66130049

Vätdrakt

På denne siden finner du gode tilbud på våtdrakter. Alle våtdrakter i vårt sortiment er produsert på en miljøvennlig måte og produsert i høyeste kvalitet. Vi tilbyr våtdrakter for kvinner, menn og barn, samt i flere tykkelser og modeller for forskjellige formål.

Lenger ned på siden kan du lese mer om dressene våre, samt hva du bør være oppmerksom på når du kjøper våtdrakt.

Preloader
Preloader
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

Kjøp våtdrakt i isolerende neopren på Diving 2000

Våtdrakter er hovedsakelig laget av neopren. Det er mange fordeler med å bruke dette materialet til vannsport. Neopren er laget av gummi, luft og polyester. Den er isolerende, og med riktig tykkelsesdrakt kan du dyrke vannsport, gå på undersjøisk jakt eller dykke - uansett temperatur.

Neopren isolerer ved å bruke kroppsvarmen til å varme opp de små luftboblene som materialet inneholder. En våtdrakt er imidlertid ikke helt vanntett, og litt vann vil ofte komme inn i drakten hvis du for eksempel blir vasket i en bølge.

Derfor er det viktig at drakten har riktig passform. Jo bedre drakten passer, jo mer isolerende er den. Hvis drakten ikke passer, vil kroppen synes det er vanskelig å varme den opp, og derfor vil du oppdage at den avkjøles mye raskere.

Garanti for miljøproduserte våtdrakter

Alle våtdraktene i Diving 2000 -serien er miljøvennlige. Det vil si at draktene ikke er laget på petroleum som en typisk dress fra en jernvarehandel. I stedet er draktene laget av kalkstein neopren, som er mye sunnere å ha på. Som våre andre fornøyde kunder, kan du derfor trygt kjøpe våtdrakten din fra oss.

Våtdrakter for enhver temperatur

På Diving 2000 finner du våtdrakter i mange forskjellige tykkelser tilpasset forskjellige formål og temperaturer.

For dykking i Danmark, hvor sjøen aldri blir veldig varmt, anbefaler vi en 7 mm våtdrakt. Hvis du derimot skal på en dykketur under varmere himmel, eller du trenger å snorkle hjemme om sommeren, kan du med fordel velge en tynnere drakt i 3 mm, 5 mm neopren eller en shorty våtdrakt.

Slik vedlikeholder du våtdrakten din

En våtdrakt er ikke krevende å vedlikeholde, men må vaskes. Når du bruker dressen din for dykking eller vannsport, vil den samle salt, klor og svette. Derfor er det viktig at du skyller det grundig i ferskvann etter bruk.

Vi anbefaler også å vaske drakten i neopren sjampo, så du er sikker på å vaske alle bakterier og alt smuss ut av materialet. Når drakten er vasket, henger du den bare til tørk. På denne måten forlenges levetiden og fleksibiliteten til drakten.