Dages returret
Fremragende anmeldelser
(+45) 66130049

Badesko

På denne siden finner du vårt utvalg av badesko. Vi tilbyr badesko for hele familien i høyeste kvalitet og mange forskjellige størrelser. Lenger ned på denne siden kan du lese mer om de mange fordelene med å gjøre badesko til en vanlig del av strandturen - enten du driver med vannsport eller vintersvømming, eller om du bare er på stranden med familien.

Preloader
Preloader
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

Badesko - beskyttelse for føttene for hele familien

De fleste av oss har opplevd hvor ubehagelig det er å tråkke på skarpe steiner når man er på stranden. Det gjør vondt og du kan lett miste balansen når du trekker foten mot deg. Derfor er badesko den perfekte løsningen for å sikre en god strandtur.

Badesko, eller strandsko, er laget for å beskytte føttene på stranden. De har en hard såle og passer til alt fra bading og kajakkpadling. På denne siden finner du badesko for menn, damer og barn - du kan enkelt beskytte hele familiens føtter når du går til stranden.

På Diving 2000 tilbyr vi også dykkestøvler. Dykkestøvler er laget av neopren. De er tykke og veldig isolerende, og det er viktig når du går inn i dybden på dykkereisen. Mange dykkestøvler har også fordelen av at de er laget for å passe inn i hælremfinner.

Badesko for vinterbading

Det sier seg selv at føttene er det første som blir utsatt for kulde når man bader om vinteren. Derfor er badesko det perfekte utstyret for vinterbading.

Når du går i vannet, må du ofte ned en kald metallstige, som er hard ved føttene og lett å gli på. Hvis du har sko på deg, kan du konsentrere deg om å komme deg i vannet uten å bli forhindret av at stigen er ubehagelig å gå på.

Samtidig kan du lettere fokusere på den forfriskende kulden uten å måtte bekymre deg for å skli eller tråkke på noe skarpt. Så det blir mye lettere for deg å få mest mulig ut av turen i det kalde vannet.

Beskytt føttene dine mot den giftige fjesing

Sammenlignet med mange andre land er de fleste danske strendene relativt trygge å bade på. Dette betyr imidlertid ikke at vi ikke har ting vi trenger å være klar over - for eksempel fjesingen.

fjesingen er en giftig piggsvinfisk som kan bli opptil 50 cm lang. Den graver i sanden og er vanskelig å se, og derfor kan du enkelt tråkke på den når du bader på stranden.

Hvis du bruker badesko, kan du forhindre at du blir stukket hvis du tråkker på en fjesing. På den måten kan du unngå den alvorlige smerten, hevelsen og svimmelheten som broddet kan forårsake.

Hvis du tråkker på en fjesing med bare føtter og du mistenker forgiftning, anbefaler vi at du ringer Giftlinjen.