Dages returret
Fremragende
(+45) 66130049

Snorkelsett

På denne siden finner du vårt utvalg av snorkelsett i høyeste kvalitet for både barn og voksne. Det blir mer og mer populært å snorkle - og det er en god grunn. Det er en enkel måte å komme seg ut for å nyte naturen under vann og en super morsom aktivitet du kan gjøre med barna.

Lenger ned på denne siden kan du lese mer om hva et snorkelsett består av, hvordan du får mest mulig ut av ditt, og hvordan du best vedlikeholder det.

Preloader
Preloader
{{text.YOU_SAVE}}
{{product.SalePercentage}} %
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

Hva består et snorkelsett av?

Et snorkelsett består vanligvis av tre deler: dykkermaske, snorkel og svømmeføtter.

Dykkermasken er den viktigste delen av snorkelsettet. Det holder saltvannet vekk fra øynene dine og sikrer at du har god utsikt når du snorkler. Derfor er det viktig at den er av høyeste kvalitet. Den skal gi deg 180 graders utsikt, være behagelig å ha på og tette tett - og den bør duge så lite som mulig.

Snorkelen er selvfølgelig også en viktig del av snorkelsettet. Det lar deg puste når du har hodet under vann, og det er det som gir deg tid til å oppleve verden under havnivå.

Sist men ikke minst inkluderer de fleste snorkelsett flippers. Svømmeføtter er ikke en nødvendighet for snorkling. Imidlertid har de mange fordeler som gjør dem veldig gode å ha. Flippers gir deg langt bedre fremdrift, og de lar deg bevege deg jevnt gjennom vannet. Derfor kan du fortsette å svømme mye lenger, og på den måten får du mest mulig ut av opplevelsen.

Snorkleferie: Gjør ferien spennende med snorkelsett for barn og voksne

Mange kjøper snorkelsett fordi de skal på sommerferie i utlandet, og med god grunn: En snorkelferie er en morsom og spennende måte å tilbringe en ferie for hele familien. Du får mange fantastiske opplevelser sammen som du kan ta med deg hjem. Og når du først har snorkelsett for både barna og de voksne i familien, åpner det seg nye muligheter når du kommer hjem.

I sommervarmen kan du enkelt ta snorkelsettet til de danske strendene. På denne måten kan du oppleve en helt ny side av dansk natur - og slik får du mest mulig ut av snorkleutstyret ditt.

Har du snorklet lenge - og er du interessert i å komme lenger under overflaten? Ta et dykkerkurs her.

Tips: For å unngå dugglinser

Når du kjøper et nytt snorkelsett, påføres masken med silikonfilm for å holde linsene klare under transport. Imidlertid kan filmen få linsene til å tåke når du bruker masken. Du kan fjerne silikonet ved å gni tannkremen forsiktig på linsen og deretter legge dykkermasken i såpevann.

Når du bruker masken, kan du ofte forhindre dugglinser ved å spytte i masken, gni den over hele linsen og deretter skylle masken med vann.

Slik vedlikeholder du snorkelsettet

Snorklingutstyr er ikke vanskelig å vedlikeholde: alt det krever er faktisk vann. Når du har brukt snorkelsettet, bør du skylle både dykkermasken, snorkelen og svømmeføttene i rent, friskt vann. Unngå å bruke såpe, ettersom linsen på dykkermasken spesielt ikke har godt av det.

Vi anbefaler at du oppbevarer snorkelsettet i et nett eller en reiseveske. Det holder utstyret fritt for støv og smuss, og du har alltid montering på hele settet. På den måten kan du glede deg over snorkelutstyret i mange år fremover.

Gjør som våre andre fornøyde kunder og kjøp ditt nye snorkelsett på Diving 2000. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss på tlf. 66130049. Du kan også sende oss en e -post på info@diving2000.dk - vi gleder oss å hjelpe deg!