Dages returret
Fremragende
(+45) 66130049

Våtdrakt for kvinner

På denne siden finner du vårt utvalg av våtdrakter for kvinner. Vi tilbyr drakter i beste kvalitet til mange forskjellige formål. Enten du leter etter en våtdrakt for triatlon, snorkling eller kaldtvannsdykking, kan du finne den riktige drakten her.

Lenger ned på denne siden finner du mer informasjon om våre våtdrakter for kvinner.

Preloader
Preloader
{{text.YOU_SAVE}}
{{product.SalePercentage}} %
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

Kaldtvannsdykking, snorkling eller triathlon - finn våtdrakten din for kvinner på Diving 2000

Uansett hvilket formål du bruker våtdrakten til, kan du finne den perfekte drakten på Diving 2000. I vårt sortiment finner du våtdrakter i mange forskjellige tykkelser laget for forskjellige temperaturer og aktiviteter.
 

Velg våtdrakt for kvinner i henhold til temperatur og passform

Når du velger våtdrakt, er det viktig at du velger drakten i henhold til aktiviteten den skal brukes til og temperaturen som aktivitetene skal utføres ved.

Våtdraktene for kvinner i vårt sortiment er laget av miljøvennlig produsert kalkstein -neopren. Materialet gir deg god komfort og bevegelsesfrihet. Hvis drakten passer som den skal og har riktig tykkelse, vil materialet være isolerende og hjelpe deg med å holde deg varm mens du er i vannet.

Derfor er det viktig at du velger drakten din i både riktig tykkelse og riktig passform. Hvis du for eksempel trenger å bruke drakten til varmtvannsdykking, anbefaler vi en 3 mm drakt som denne Scubapro våtdrakten: En spesialtilpasset drakt som passer kroppen som ingen andre. Denne drakten er spesielt egnet for temperaturer mellom 21 ° C og 27 ° C.

Hvis du skal på en dykketur eller snorkle i et tropisk klima, kan du velge en Scubapro Shorty. Denne komfortable og elastiske drakten er perfekt for vanntemperaturer over 24 ° C.

Hvis du leter etter en våtdrakt for kaldere temperaturer, anbefaler vi denne FrontZip med hette. En toppmoderne kaldtvannsdrakt i tykt, mykt og fleksibelt materiale som gir deg stor bevegelsesfrihet og som samtidig holder deg varm i temperaturer mellom 7 ° C og 16 ° C. Den monterte hetten bidrar til komforten med behagelig varme rundt hode og nakke.